Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:
Interviuri:
Primul raliu pentru Ramona Rusu
Winter Rally Covasna a fost debutul meu in aceasta ramura a motorsportului si m-am gandit sa va povestesc si voua pe scurt din experianta mea.
citeşte tot articolul >>
Echipajul Sebi Barbu/Răzvan Hulea
Echipajul sibian s-a impus la clasa rezervată maşinilor cu două roţi motrice şi a terminat pe 5 în clasamentul general.
citeşte tot articolul >>
Hideg Krisztian castiga Winter rally Covasna 2016
Hideg Krisztián: “Lupta cu Gergo Szabo si Antal Kovacs a fost deschisa pana la ultimele probe”
citeşte tot articolul >>
Norbert Major/Robert Major
Norbert Maior a debutat la Trofeul Primaverii
citeşte tot articolul >>
Echipajul Toader/Badea a testat gheaţa de la Covasna! Cu succes, chiar!
Cu siguranţă că o cursă pe zăpadă şi gheaţă nu se compară cu un raliu propriu-zis din campionatul intern
citeşte tot articolul >>
Video: Speed Racing Covasna XIX - Covasna
Piloţi covăsneni

 KELEMEN PÉTER SÁNDOR
Debut in sportul automobilistic
VTM:2011
  SZŐCS LÓRÁNT
Debut in sportul automobilistic
VTM: 2007
  SELARU ANDREI

Debut in sportul automobilistic RALLYCROSS:2006

Concurent pana in 2009

  SELARU AUREL

Debut in sportul automobilistic RALLYCROSS:2006

Concurent pana in 2007

  BEDO BARNA

Debut in sportul automobilistic
VTM: 2006

Concurent pana in 2008

  SÁNDOR JÓZSEF ATTILA

Debut in sportul automobilistic
VTM: 2006

Concurent pana in 2006

  SZABÓ CSONGOR
Debut in sportul automobilistic
VTM: 2006
  ANDREOIU MARCUS
Debut in sportul automobilistic
VTM: 2005
  KOLCZA ZSIGMOND
Debut in sportul automobilistic
VTM: 2005
  MIHÁLY ZSOLT

Debut in sportul automobilistic
RALLYCROSS: 2004
Palmares
Campion National Div.3 Cl.1 in 2005

Concurent pana in 2006

  PESCARU IOAN
Debut in sportul automobilistic
MOTOCICLISM: 1973
KARTING: 1977
RALIU: 1982
RALLYCROSS: 2003
  PESCARU VLAD
Debut in sportul automobilistic RALLYCROSS:2003
Campion National Div.3 Cl.1in 2006
  NÉMETH SÁNDOR
Debut in sportul automobilistic
VTM: 2003
  SISZMANN RÓBERT
Debut in sportul automobilistic
VTM: 2002
  PUSKÁS ZOLTÁN

Debut in sportul automobilistic
VTM: 2001
RALIU: 2002
Vicecampion VTM Debutanti
Vicecampion VTM Gr. A in 2002
Vicecampion VTM Gr. A in 2005Concurent pana in 2005

  PAKUCS ARTHUR

Debut in sportul automobilistic
VTM: 2000
RALIU: 2003-
Vicecampion VTM Gr. N in 2001Concurent pana in 2006


Autocrono


<< înapoi
Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2017 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact