Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:

Avancronică

Șugaș Băi, a IV-a etapă din Campionatul Regional de Viteza in Coasta METALUBS

Campionatul Regional de Viteză în Coastă METALUBS 2017 revine în atenția iubitorilor de motorsport cu etapa a IV-a. Desfășurat pe trasee clasice Lacul Sf. Ana, Șugaș Băi sau pe trasee noi la Mediaș și Măgherani, campionatul regional a captat atenția piloților titrați și a șlefuit deprinderile și atitudinile celor alfați la începutul carierei sportive.

Pe un traseu impecabil între Sf. Gheorghe - Sugas Bai, reasfaltat, duminică19 noiembrie va așteptăm la ultima etapă a sezonului 2017.

Organizarea și desfășurarea unei competiții de viteză în coastă impune și restricții de circulație pe tronsonul respectiv intre orele 09.00 - 16.00. Însă organizatorii, de comun acord cu factorii decizionali, au hotărât să redeschidă circulația pe drumul public timp de 10 minute la fiecare oră. Cei care sunt amatori de drumeții în zona Șugaș Băi, înainte de a ajunge în locația dorită, pot savura și încuraja evoluția piloților.

Dacă la categoria OPEN lupta pentru titlu se decide pe 19 noiembrie a.c, la categoria "GT" șansele la titlu sunt foarte favorabile pilotului Bedo Barna din Sf. Gheorghe.

După o evoluție frumoasă și determinată, brașoveanul Vincze Emil Csaba nu poate pierde titlul la "Debutanți",  iar la "Juniori" Hanea Mihnea din Cluj își adjudecă trofeul.

Acest eveniment este organizat de Clubul Auto Crono sub tutela FRAS și este susținut de: Consiliul Județean Covasna, Primăria Municipiului Sf. Gheorghe, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Covasna, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție - Serviciul Rutier  Covasna, Poliția Locala Sf. Gheorghe, Inspectoratul de Jandarmi Covasna și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Covasna.

Din anul 2011 partenerul principal al campionatului regional este Metalubs International.

Parteneri tehnici: Casa lux, Plastipack Srl, Carligeauto.ro.

Parteneri media: Autorally, Autostiri.ro, Háromszék, Székely Hírmondó, Covasna Media.ro, Mesagerul de Covasna, Sepsi Radio, Slager Radio, We Radio Sf. Gheorghe, Friss FM Radio.

Program:

Orele 10.00-11.00: Recunoașteri
Orele 11.00-12.00: Antrenamente
Orele 12.00-13.00: Manșa de concurs I

Orele 13.00-14.00: Manșa de concurs I
Orele 14.00-15.00: Manșa de concurs III
Orele 15.15: Afișarea rezultatelor definitive
Orele 15.30: Festivitatea de premiere

 

Date tehnice:
Traseu: drum de legătura Sf. Gheorghe-Sugas Bai
Lungime: 3,0 Km

Lățime: 5,5 m
Panta maximă: 4,1 %        
Zona de încălzire: 200 metriînapoi la lista de competiţii


Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2002 - 2021 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact