Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:

Avancronică

 

 

Comunicat Trofeul Sugas Bai Metalubs 25 iulie 2020!

 

În acest weekend , s-a desfășurat Trofeul  Șugaș Băi Metalubs , etapă din cadrul campionatului național de viteză în coastă 2, etapă organizată de către Clubul Auto Crono .

Deși vremea le-a dat de furcă sportivilor în lupta cu secundele , aceștia au parcurs traseul la potențialul maxim. Ploaia nu a fost un impediment pentru a acumula kilometrii , a merge cât mai tehnic și cât mai rapid.

Felicităm cu această ocazie toți sportivii prezenți și ținem să mulțumim arbitrilor pentru că sunt alături de noi, indiferent de condițiile meteo.

În continuare , vom prezenta clasamentele

 

Clasamentul juniorilor este format din Scîrleț Sebastian Nicolas pe locul 2 , iar prima poziție este ocupată de către Cazacu Alexandru.

Clasamentul debutanților este format din Biro Antal , Berci Octavian și pe primul loc Popescu Bogdan Adrian

Clasa 1 , pe locul 3 il regasim pe Cazacu Alexandru , urmat de către Biro Antal , iar primul loc il ocupă Popescu Bogdan Adrian.

Podiumul Clasei 2 este format din Silaghi Paul  , Kadar Simon Zsolt și pe prima treaptă a  podiumului Rogozan Sergiu .

La Clasa 3 podiumul este următorul , pe locul 3 Petrescu Andrei , pe locul 2 Berci Octavian , iar pe locul 1 Paraschiv Călin Daniel.

 

Clasamentul OPEN Trofeul Șugaș Băi Metalubs

Locul 3 Paraschiv Călin Daniel

Locul 2 Popescu Bogdan Adrian

Locul 1 Rogozan Sergiu

 

Câștigătorul Trofeului Șugaș Băi Metalubs , Sergiu Rogozan, ne-a transmis : ”Fiind prima etapă pentru mine din acest an , nu mi-am propus un obiectiv anume. Mi-am dorit să ajung la Șugaș, deoarece din păcate nici anul trecut nu am avut șansa să parcurg acest frumos traseu. Singurul obiectiv a fost să mă bucur de fiecare viraj și de compania unor oameni pasionați de acest sport. Sunt fericit pentru acest rezultat și îi dedic această victorie Elizei , fetiței mele , care a venit pe lume de câteva zile.”

 

Îl felicităm pe domnul Nirișteanu Dan , un sportiv cu multă experiență , pe care am avut onoarea să îl avem ca și concurent la această etapă.

Invitat special la Trofeul Șugaș Băi Metalubs , a fost Matei Stancu , un pilot care și-a făcut debutul în lumea automobilistică chiar pe acest traseu.

”Revenirea pe traseul de la Șugaș a reprezentat pentru mine o întoarcere în timp, fiind ajutat de faptul că am adus la start o mașină similară cu cea cu care am debutat , un BMW E36 , așa am redescoperit o parte pierdută din bucuria de a concura. Mulțumesc pentru ocazia de a readuce aminte oamenilor că a concura cu o  mașină cu tracțiune spate poate fi distractivă , dar poate și aduce rezultate de top cu un buget redus.” ne-a declarat Matei.

Felicitări Matei și mulțumim că ai dat curs invitației noastre.

 

Mulțumim  partenerului principal Metalubs High Lubrication

Partea de video ne-a fost asigurată de către echipa lui Ștefan Mușetescu .

Partea foto a fost asigurată de către Autoștiri , Ana Maria Florea și Andrei Pădure.

 

Ofiter presa Balint Mihaela

 

 

 

 

În acest weekend etapă națională de viteză in coasta2 la Șugaș Băi!            

 

Trofeul Metalubs Șugaș Băi organizat de către clubul Auto Crono este a 3-a etapă din cadrul CNVC2 și se va desfășura pe data de  25 iulie 2020 , pe drumul ce leagă Sfântu Gheorghe de stațiunea Șugaș Băi. 

Într-un decor de poveste, concurenții din cadrul Campionatului Național de Viteza in Coasta 2 își vor testa îndemanarea si vor începe lupta cu secundele , pe un traseu al cărei lungime are 3.6 km , un traseu tehnic și de viteză.

Programul complet al competiției :
Deschiderea parcului de service                                7:30
Verificări tehnice inițiale                               08:00-09:50
Prima ședință CCS                                            10:00
Recunoașteri I-II                                               10:15
Deschiderea temporară a circulației         13:00-13:30
Antrenament cronometrat                          13:45-14:30
Manșă de concurs I                                         14:30-16:20
Deschiderea temporară a circulației         16:20-16:50
Manșă de concurs II                                        17:05-18:30
Afișarea rezultatelor provizorii                   18:30
Festivitatea de premiere                              19:00


Ca in fiecare, an partenerul nostru METALUBS este alături de noi și vine in sprijinul organizării evenimentului.
METALUBS HIGH LUBRICATION, furnizor de produse pentru reducerea frecării şi de lubrifianți speciali. Produsele pot fi aplicate în mai multe domenii: auto, industrial,  utilaje, echipamente industriale, motociclete, biciclete. Produsele includ: tratamente de motor, tratamente de carburant, tratamente de transmisie, soluții de curățat motoare, uleiuri de motor, vaseline high tech şi produse speciale. 
Cu aceste produse puteți aplica un tratament pentru motor, transmisie, carburant pentru a  obține rezultate deosebite  in lupta contra secundelor in timpul cursei.

Parteneri : Metalubs High Lubrication , Autoștiri , Autorally,  Mesagerul de Covasna , Háromszék , Hirmondó, Sepsi Radio, Sláger Radio, Observatorul de Covasna  , WE Radio Sfantu Gheorghe , Tractări auto Ungureanu

 

 

 

 înapoi la lista de competiţii


Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2002 - 2021 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact