Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:

Interviuri


10.09.2005 TIRGU SECUIESC - CONCURS DE INDEMANARE AUTO ZILELE ASIMCOV
Moldovan Mihai
A fost un traseu foarte bine gândit, foarte dificil în acelasi timp, cu foarte multe jaloane de dificultate chiar maximă pentru că pe parcursul celor doi ani în care am alergat în Campionatul National de Raliuri m-am întâlnit cu foarte multe probe: unele frumoase, altele foarte grele. Vreau să vă spun că traseul a fost deosebit. M-a ajutat si capacitatea si prestanta masinii. M-am simtit deosebit de bine si chiar vreau să le multumesc organizatorilor. A fost o clipă de destindere, o clipă de plăcere, s-a îmbinat plăcutul cu utilul.

Fejér Levente
Traseul a fost destul de dificil, dar în acelasi timp foarte bun. Mi-a fost frică prima dată că voi uita traseul, dar l-am băgat bine în minte.

Demeter Károly
Ziua de astăzi n-a fost cum mi-am închipuit-o eu de dimineată. Nu mi-a reusit să ajung unde am vrut eu, eram putin nervos. Traseul trebuia memorat de la cap la coadă. Mai multe concursuri cu un astfel de traseu ne-ar trebui.

Csűrös Emil
A fost un concurs bun, organizare ca lumea, dar greu. Au fost multe jaloane, multe opturi. Sunt optimist pentru că nu e primul concurs.

Tamás Gábor
A fost primul concurs la care am participat, să zicem că a fost destul de bine pentru început. Traseul a fost destul de dificil de memorat pentru că e cam încurcat, dar merge. Nu am fost multumit de mine.

Szőcs Lóránd
În sfârsit am văzut o competitie mai tare în care trebuie să folosesti putin mintea, nu doar masina, cu niste concurenti foarte buni. Aici s-a putut vedea cine ce stie. N-am mers exact asa cum as fi dorit.

Petri Zsolt
A fost foarte bun traseul, concursul a fost foarte bun. Nu sunt, însă, multumit de evolutia mea, de vină suntem si masina si eu, e loc de mai bine.

Antal Csaba
Traseul a fost putin cam greu: prea multe jaloane, curbe si nici cu mine n-am fost 100% multumit de felul în care am evoluat. Vor mai fi concursuri si sper să fiu mai bun.

Kovács László
A fost bine. Traseul a fost putin cam greu din cauza jaloanelor, având o Dacie Combi.

Tóth Zoltán
A fost un traseu foarte bun, n-a fost asa de greu. M-am concentrat si a fost bine.

Szabó Géza
A fost un concurs bun, putin stresant, dar a meritat. Traseul a fost bun, dar dificil.

Tóth László
A fost provocator. E primul meu concurs. În opinia mea, traseul a fost relativ usor.


înapoi la lista de competiţii


Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2002 - 2021 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact