15 Mai 2022 - Avancronica Trofeul Metalubs Magherani

Autocrono

Campionatul Național de Viteză în Coastă continuă cu Trofeul Metalubs de la Măgherani

 

Ajunsă la ediția cu numărul 6, etapa de la Măgherani desfășurată pe drumul județean 135 ce leagă localitățile Măgherani cu Sărățeni, se apropie de start, piloții profesioniști urmând să se întreacă pentru cel mai rapid timp în data de 21 mai 2022.

 

Trofeul METALUBS Măgherani, a doua etapă de coeficient 1 a sezonului se va desfășura pe un traseu cu o lungime de 3.300 de metri, cu o diferență de nivel de 152 de metri și o înclinație medie de 5,8 procente. Numărul maxim de înscrieri acceptate pentru Trofeul METALUBS Măgherani este de 60, etapa urmând să se desfășoare după următorul program:

 

VINERI, 20 Mai 2022

19:00 – Fotografia oficială și prezentarea piloților

In centrul localității Miercurea Nirajului

 

SÂMBĂTĂ, 21 Mai 2022

09:10 – Recunoaștere – Manșa 1

10:40 – Antrenament – Manșa 1

12:30 – Antrenament – Manșa 2

14:30-15:00 – Deschiderea temporară a circulației

15:10 – Concurs – Manșa 1

16:30 – Concurs – Manșa 2

Festivitatea de premiere va avea loc după sosirea ultimei mașini din Concurs – Manșa 2

 

Datorită regulamentului anual al piloților din prima divizie a Campionatului Național de Viteză în Coastă, la startul Trofeului METALUBS Măgherani sunt așteptați nu doar sportivii cu licență CNVC-2 ci și cei cu licență CNVC.

 

Datorită restricțiilor de circulație ce se vor impune în data de 21.05.2022 pentru desfășurarea competiției, organizatorul informează publicul de rutele ocolitoare și își cere scuze pentru disconfortul creat.

DJ135A Miercurea Nirajului – Vărgata – Eremitu – Sovata

DJ135A Miercurea Nirajului – Sângeorgiu de Pădure – Chibed.

 

Trofeul METALUBS Măgherani este un eveniment susținut de Consiliul județean Covasna, Primăria și Consiliul Local Măgherani, Primăria și Consiliul Local Miercurea Nirajului, organizat de Asociația Club Sportiv Club Auto Crono CV, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

Partener oficial: METALUBS ROMANIA

Parteneri principali: EGS, Plasmaserv, Retacom, Farel, Fomco

Parteneri media: Autorally, Autostiri

 

Trofeul METALUBS Măgherani este un eveniment organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș, Inspectoratului Județean de Poliție Mureș – Serviciul de Poliție Rutieră, Poliția comunei Măgherani, Poliția orașului Miercurea Nirajului.

 

Biroul de presă,

Trofeul METALUBS Măgherani

<< înapoi
Metalubs