20 Mai 2022 - 32 de piloți vor ‚alerga’ pentru cel mai bun timp la Trofeul METALUBS Măgherani

32 de piloți vor ‚alerga’ pentru cel mai bun timp la Trofeul METALUBS Măgherani

32 de piloți vor ‚alerga’ pentru cel mai bun timp la Trofeul METALUBS Măgherani

 

Campionatul Național de Viteză în Coastă continuă la sfârșitul acestei săptămâni cu Trofeul METALUBS Măgherani, a doua etapă de coeficient 1 a sezonului

La startul etapei din județul Mureș și-au anunțat prezența 32 de piloți din ambele eșaloane, etapa fiind importantă inclusiv pentru piloții cu licență CNVC, datorită regulamentului care le impune participarea la minim 2 etape de coeficient 1

 

Cap de listă, după cum este firesc, este harghiteanul Erik Zsolt Fazakas, nimeni altul decât campionul en-titre în CNVC-2, tânărul urmând să piloteze aceeași Honda Civic Type-R care i-a adus nenumărate victorii și titluri de campion. În lupta pentru victoria etapei îl va avea ca adversar pe câștigătorul primei etape de coeficient 1 de la Cheile Grădiștei, Cosmin Oprinesc aflat la volanul modelului Volkswagen Golf IV, dar și Bogdan Duma, clujeanul de 16 ani urmând să piloteze o mașină de uzină, un Peugeot 208 R2, în timp ce mureșeanul Péter-László Paskó va face orice pentru o clasare cât mai sus în clasamentul licențiaților CNVC-2, cu al său Volkswagen Polo. Printre piloții înscriși la a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 îl regăsim și pe italianul Armando Battocchi, cel care revine la start după o pauză îndelungată, cu același Ferrari 458 Challenge, în timp ce Alexandru Cazacu (Škoda Fabia), Alexandra Teslovan (Renault Twingo RS), Dumitru Șerban (Audi 80) și mulți alții întregesc această listă.

 

De cealaltă parte, pe lista sportivilor cu licență CNVC îi regăsim pe mangaliotul Emil Ghinea cu Norma M20-F, dar și pe un alt harghitean de mare perspectivă – Botond Szabó, cu Radicalul SR3 RS. De la start nu va lipsi nici brașoveanul Florin Durche cu modelul Mitsubishi Lancer Evo IX RS, în timp ce pe modele similare vor concura și Florin Roșca și Ovidiu Dulacioiu. O altă japoneză – Subaru Impreza va fi pilotată de Mircea Popescu, iar Andrei Barbu aduce la start singurul model electric al etapei – Mini Cooper SE (MIMI).

 

Lista completă de înscrieri poate fi accesată urmând link-ul următor

https://www.autocrono.ro/feltoltes/listainscrieri_Magherani3.pdf

Programul Trofeului METALUBS Măgherani:

 

VINERI, 20 Mai 2022

19:00 – Fotografia oficială și prezentarea piloților în centrul localității Miercurea Nirajului

 

SÂMBĂTĂ, 21 Mai 2022

09:10 – Recunoaștere – Manșa 1

10:40 – Antrenament – Manșa 1

12:30 – Antrenament – Manșa 2

14:30-15:00 – Deschiderea temporară a circulației

15:10 – Concurs – Manșa 1

16:30 – Concurs – Manșa 2

Festivitatea de premiere va avea loc după sosirea ultimei mașini din Concurs – Manșa 2.

 

Trofeul METALUBS Măgherani este un eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Măgherani, Primăria și Consiliul Local Miercurea Nirajului, organizat de Asociația Club Sportiv Club Auto Crono CV, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

Partener oficial: Metalubs

Parteneri principali: EGS, Plasmaserv, Retacom, Farel, Fomco

Parteneri media: Autorally, Autoștiri.ro

 

Trofeul METALUBS Măgherani este un eveniment organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș, Inspectoratului Județean de Poliție Mureș – Serviciul de Poliție Rutieră, Poliția comunei Măgherani, Poliția orașului Miercurea Nirajului.

 

 

Biroul de presă,

Trofeul METALUBS Măgherani

<< înapoi
Metalubs