Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:

Avancronică

Restrictii de circulatie spre Lacul Sfanta Ana

Cu ocazia desfășurării competiției automobilistice, circulația publică va fi restricționată pe data de 27.05.2018, între orele: 11:00-14:00 şi 14:30-18:30 pe sectorul de drum cuprins între intersecția DN11C cu DJ113A și lacul Sf. Ana pe o distanţă de 4 km, între km. 26 şi km. 30.

Trofeul - Lacul Sf. Ana - Metalubs, avanpost al performanţei

Etapa a V-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Divizia 2  şi etapa I din Campionatul Regional de Viteză în Coastă se desfăşoară pe data de 27 mai 2018. Pe un traseu tehnic, fără aliniamente foarte lungi, piloţii îşi vor folosi la maxim abilităţile pentru a obţine cel mai bun timp.

Competiţia este organizată de ACS CLUB AUTO CRONO Sf. Gheorghe in colaborare cu Clubul Pro Motor Harghita, se desfăşoară sub tutela Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, finanţat de Consiliul Judeţean Harghita, si cu sprijinul Consiliul Judeţean Covasna, Inspectoratului de Politie-Serviciul Rutier  Covasna şi Harghita, Inspectoratului de Jadarmi Judeţean Harghita şi Covasna,  Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Covasna respectiv Direcţia Judeţeana de Tineret şi Sport Harghita.

Program:

11:10 - 12:00 Recunoaşteri

13:00 - 14:00 Antrenamente cronometrate

14:00 - 14:30 Deschiderea temporară a circulaţiei

14:45 - 18:30 Manşe de concurs CNVC D2 si CR

19.00: Afisarea rezultatelor provizorii
19.30: Festivitatea de premiere

Trofeul Lacul Sf. Ana este sustinut de METALUBS HIGH LUBRICATION, furnizor de produse pentru reducerea frecării şi de lubrifianți speciali. Produsele pot fi aplicate în mai multe domenii: auto, industrie, utilaje, echipamente industriale, motociclete, biciclete. Produsele includ: tratamente de motor, tratamente de carburant, tratamente de transmisie, soluții de curățat motoare, uleiuri de motor, vaseline high tech şi produse speciale. 

Parteneri media: Autorally, Autostiri.ro, Háromszék, Székely Hírmondó, Székelyhon.ro, Covasna Media.ro, Mesagerul de Covasna, Csiki Hírlap, Hargita népe,Informatia Harghita, Fun Radio, Sepsi Rádió, Sláger Rádió, Friss Radió.

Date tehnice:
Traseu: DJ113A
Traseu ocupat: 4 Km.

Lăţime minimă: 6 m
Panta maximă: 5,1 %        
Zona de încălzire: 200 metri.

 Dan STRĂUȚI

 înapoi la lista de competiţii


Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2002 - 2021 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact