Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:

Avancronică

Inainte de raliu

Clasicul raliul pe zapada pe meleagurile Covasnene este programat pe data de sambata 22.01.2011!
Vom urmarii in permanenta evolutia conditiilor meteo pentru asigurarea unor conditii cat mai bune concurentilor, din acest motiv in cazul in care nu avem suficienta zapada pe data anuntata, vom amana raliul si il vom reprograma pentru o alta data.
Dintre probele speciale preconizate sunt cele clasice cum ar fi Covasna-Comandau, Comandau-Betasu dus-intors respectiv o proba noua Comandau-Lacauti dus-intors.
Duminica pe 23.01.2011 va fi amenajat si pus la dispozitia echipajelor un traseu de superspeciala. Fiecare echipaj poate sa parcurga traseul de minim trei ori cu masina de concurs, avand in dreapta invitati: sponsori, parteneri media etc.
Va vom tine la curent cu pregatiriile si deciziile de desfasurare a concursului.

Raliul Winter Cup Covasna se amana pentru data de 29.01.2011!

Stimati concurenti si iubitori ai raliurilor!
Va aducem la cunostinta ca din cauza stratului subtire de zapada pe probele speciale, suntem nevoiti sa amanam raliul pe zapada din data de 22.01.2011 pentru data de 29.01.201.  
Prognoza meteo pentru saptamana viitoare anunta conditii mai bune pentru desfasurarea concursului.
 
Ne facem datoria fata de cei interesati si va comunicam ultimele date referitoare la starea traseului raliului.
Dupa parcurgerea, astazi 27.01, a intregului traseu va putem spune ca starea s-a este foarta buna, neexistand zone fara zapada si nici portiuni desfundate sau moi.
Tot parcursul este acoperit cu zapada tasata, suprafata fiind curatat cu plugul pe parcursul zilei de astazi.
Pentru zilele urmatoare se prognozeaza temperature de -18 grade noaptea si -5 ziua, ceea ce va face ca starea actual a drumului sa se pastreze pana sambata.
Dupa parcurgerea traseului organizatorul a decis scurtarea probei special Lacauti la 8,5 km datorita aparitiei in traseu a unei scurgeri de apa care ar putea afecta starea tehnica a masinilor si securitatea pilotilor.

Dupa raliu

Comunicat de ,,finis’’
 
Competitia Winter Cup Covasna 2011 desfasurata sub egida Auto Crono s-a bucurat de o participare selecta fiind onorati de vicecampionul national de raliuri, de peste 10 echipaje din CNR precum si de 2 echipaje din strainetate.
De apreciat evolutia buna a marii majoritatii a concurentilor, in ciuada conditiilor dificile competitia neavand evenimente majore.
 
Lupta pentru suprematia clasamentului la general s-a desfasurat intre echipajul Vali Porcisteanu/Alin Bunica si echipajul Mageanu Norris/Mihai Lazarescu, duel incununat cu sucesul vicecampionului Vali Porcisteanu la o diferenta de 02:48,4.
 
A fost prima competitie nationala unde s-a testat in regim de cursa autoturismul Dacia Duster pilotata de echipajul Filip Alexandru/Iancu Bogdan, care au avut o evolutie buna demonstrand realele posibilitati ale masinii.
Echipajele covasnene s-au comprtat bine, obtanand locul I la clasa L2 prin echipajul Szabo Csongor/Andreoiu Marcus si tot locul I la clasa nelicentiati NL3 prin echipajul Balazs Arpad/Docze Odon.
Ultimele doua locuri din topul celor primii zece in clasamentul general, sunt ocupate de echipajele cu BMW-uri din Ungaria, care cu masini cu tractiune spate au avut o prestatie de exceptie reusind timpii foarte buni si evolutii foarte spectaculoase.
Desi termometrul arata -15 grade trebuie sa apreciem prezenta si comportamentul numerosilor spectator prezenti pe probe carora le multumim pentru participare.
In incheiere dorim sa multumim participantilor pentru spectatcolul oferit, FRAS pentru sprijinul acordat precum si colaboratorilor Primaria Covasna, Primaria Comandau, Politia statiunii Covasna, Salvare, Pompieri, Off Road-istilor covasneni, care si-au adus aportul pentru reusita raliului.

 

 înapoi la lista de competiţii


Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2002 - 2021 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact