Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:

Interviuri


Pilotul Manu Mihalache vrea autograful tau!

Spatiul de reclama pe o masina de curse poate sa coste o mica avere, pentru ca sportul auto este una dintre cele mai scumpe discipline. Iar pentru fiecare euro investit in motorsport, firmele si companiile interesate sa-si asocieze imaginea cu un pilot renumit beneficiaza in schimb de expunerea mediatica a competitiilor auto. La TV, radio, presa scrisa sau pe Internet, logo-urile sponsorilor si partenerilor se vad si sunt recunoscute de publicul carora le sunt adresate.

La Raliul Iasului din perioada 25-26 octombrie, echipajul ProFM format din Manuel Mihalache si Janos Soosva afisa gratuit autografele fanilor pe masina de curse, Mitsubishi Lancer Evo IX. Pentru acest lucru, cei doi brasoveni pun la dispozitia publicului amator (aproape) intreg plafonul masinii, adica o suprafata de aproximativ 1,5 metri patrati. “Vrem sa le oferim fanilor ceva in schimbul sustinerii lor, care ne-a bucurat foarte mult la fiecare etapa. Si atunci cand am fost pe podium, si atunci cand am trait momente mai dificile in acest sezon, multi oameni au fost alaturi de mine si Jancsi, iar pentru asta vrem sa le multumim” – declara Manu, care asteapta cel putin 50 de autografe de la fani.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va semnati pe o foaie alba de hartie cu o carioca (marker) de culoare neagra si apoi sa trimiteti autograful d-voastra pe adresa: Manu Mihalache, Str. Mircea cel Batran, nr. 6, cod 500193, Brasov, cu mentiunea “Autograf” pana cel tarziu sambata, 18 octombrie 2008. Noi le vom scana si le vom transforma in autocolante (sticker) cu care vom decora plafonul masinii de concurs a lui Manu. Ca alternativa, daca aveti posibilitatea sa scanati propriul autograf la rezolutie de 300 dpi, il puteti expedia in format electronic pe adresa de email: presa@manumihalache.ro

Manu si Jancsi doresc sa-i invite pe toti fanii raliurilor din Romania sa se numere printre cei care sustin in acest sezon participarea in CNR a bolidului Mitsubishi Lancer Evo IX cu numarul de concurs 33, alaturi de partenerii lor traditionali, anume D.O. Security, BFGoodrich, ProFM, Kraftwerk, C&V Water, Gätmo Motorsport si Restaurantul “La Nelu”.

Foto: Freelancer
www.ManuMihalache.roînapoi la lista de competiţii


Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2002 - 2022 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact