Asociaţia AutoCrono - pagina principală despre AutoCrono şi formular de contact Caută pe Autocrono.ro
Poza zilei:

Avancronică

 

 
Traditionalul raliul pe zapada pe meleagurile covasnene este o competitie care se desfasoara exclusiv pe probe speciale acoperite de zapada.
Startul competitiei este din statiunea Covasna, dupa care raliul isi continua desfasurarea in inprejurimile localitatii Comandau situat la o altitudine de 1017m.
Programul competitiei cuprinde 5 probe speciale, pe o lungime totala de 91km din care lungimea probelor speciale este de 48km.
Prognoza meteo pentru saptamana viitoare anuntaconditii bune pentru desfasurarea concursului.
Noi va vom tine la curent cu ultimele date referitoare la starea traseului si cupregatiriile de organizare a raliului.
Editia a VI-a raliului - Covasna Winter Rally - este un eveniment organizat de Clubul Auto Crono sub tutela FRAS si este sustinut de:
Partenerii oficiali: Consiliul Judetean Covasna, Primaria Covasna, Primaria Comandau.
Parteneri: Domahazi Janos
Parteneri tehnici: Arinovis- Motors, DRE Racing Team, Automax
Partener media: Autocomplex, Autorally, Autostiri.ro, Racingmedia.ro
Evenimentul se va desfasura sub directa supraveghere a Politiei locale Covasna, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Covasna, Inspectoratul Judetean de Politie Covasna – Serviciu Politia Rutiera si Serviciul de Ambulanta Covasna.
Concursul se va desfasura pe traseul pus la dispozitie de Consiliul Judetean Covasna – Serviciul Drumuri Judetene si de Ocolul silvic Sf. Gheorghe.
 
Avancronica
 
Raliul pe zapada Winter Cup Covasna, editia a VI-a, este programat pe data de sambata 28 ianurarie 2012. Pentru un raliu pe zapada se impun alte pregatiri, in plus, atat organizatorilor cat si concurentilor. Daca organizatorii sunt la “mana” conditiilor meteo si aici ne referim la stratul de zapada, care in final poate sa duca chiar la anularea probei sau al competitiei, pentru concurenti este primordial pregatirea masini pentru temperaturi mici si eventual dotarea cu anvelopelor cu cuie precum si o tehnica specifica mersului pe zapada si gheata.
Noi speram ca si la aceasta editie sa avem parte de un start de zapada suficienta pentru raliu, care sa fie pe placul concurentiilor iar cei care vin pentru sa aibe parte de o bucurie aparte pe care o poate oferii peisajul magnific de iarna.
Dintre probele speciale preconizate sunt cele clasice cum ar fi Covasna-Comandau, Comandau-Betasu dus-intors si proba noua din anul trecut Comandau-Lacauti dus-intors.

 înapoi la lista de competiţii


Metalubs
autorally.ro
laca.ro | © Asociaţia AutoCrono - 2002 - 2021 Toate drepturile rezervate
acasă | competiţii | arhivă VTM | şcoală de pilotaj | film | vânzări auto | piloţi covăsneni | foto amatori | contact